Carrer Begur, 45-47 · 17200 PALAFRUGELL (GIRONA) · Tel. 972 30 07 16 · info@nauticamato.com
Història

Nàutica Mató va ésser fundada a finals l’any 1965 per Joan Mató mecànic de professió amb experiència anterior en el sector dels motors nàutics ja que molts anys abans arreglava els motors de les embarcacions dels pescadors de Calella, Llafranc, Tamariu i de l’area de Begur.

Des de llavors el més important ha estat donar un bon servei als seus clients fins a arribar a cobrir perfectament el servei de les zones de Palafrugell i les seves cales juntament amb l’area de Begur, i consolidarse com una Nàutica de referència a la zona.

L’any 1967 va ésser ser nombrada Agent exclusiu Evinrude de la zona.

Al pas dels anys i a messure que anaba creixent, va annar incrementant representacions tant de motors, com de embarcacions de esbarjo, passant per marques tan reconegudes com Glastron-La Raya, Baja, Faeton,…i anar-se consolidant com una nàutica destacada a la Costa Brava.

Es va annar especialitzant en donnar un bon servei de qualitat, dedicació i profesionalitat als seus clients i a la flota de petites i mitjanes embarcacions d’esbarjo i dels pescadors de la zona.

Avui en dia Nàutica Mató , compte amb mes de 6000 m2 de instal.lacions i amb un personal molt cualificat, per poguer oferir a els seus clients un Tracte i Servei amb exigencia i profesionalitat per tot tipus de reparacions i manteniment.

Molt conscient de la sensabilitat Medio-Ambiental, NAUTICA MATO va esser pionera a l’any 2004 en la obtenció del Certificat-Distintiu de Cualitat “BLAU”, “Mar i Sostenibilitat”, acreditació que any darrera any segueix formant part com un element més de les prioritats de l’empressa. i de tot l’entorn que l’envolta.

A l’actualitat Nàutica Mató es distribuidora de les prestigioses embarcacions:

I també és distribuidora dels motors:

Gairebé 50 anys d’experiencia en el sector avalan una meritoria trajectoria de referencia i profesionalitat en vers els seus clients.


© 2014 NÀUTICA MATÓ (Comercial Auto Nàutica S.A.) - Carrer Begur, núm. 45-47 · 17200 PALAFRUGELL (GIRONA) · Tel. 972 30 07 16 · info@nauticamato.com · Avís legal