Carrer Begur, 45-47 · 17200 PALAFRUGELL (GIRONA) · Tel. 972 30 07 16 · info@nauticamato.com




SERVEI TÈCNIC - REPARACIONS - MANTENIMENT

Taller mecànic especialitzat

Una de les prioritats i eix principal de l'activitat de NÀUTICA MATÓ i de tot el seu equip és procurar donar el millor servei tècnic possible als seus clients, amb la major agilitat i brevetat i amb la millor professionalitat i serietat, sobretot en el període estacional d'estiu on és molt necessari una ràpida i efectiva actuació.

El nostre personal tècnic qualificat gaudeix d'una àmplia experiència de molts anys en aquest sector sumat a la formació necessària, contínua i renovada cada any de les marques representades per poder donar resposta a qualsevol tipus d'averia o reparació de les embarcacions dels seus clients.

Taller Fibra - Pintura

Juntament amb el servei de Taller-reparacions, NÀUTICA MATÓ ofereix als seus clients el servei de reparación de fibra i pintura, fusteria nàutica, restauració d'embarcacions amb un personal altament qualificat i experiència en el sector.

Taller a Fusteria Nàutica, Interiors i treballs de Tapisseria

A més també compta amb un servei de reparacions en fusteria nàutica, fustes, vernissos, teka, treballs en tapisseria i treballs interiors específics.

RECANVIS - ACCESSORIS - BOTIGA NÀUTICA

NÀUTICA MATÓ disposa d'un ampli estoc en materials, peces i components originals de les marques representades així com un destacat assortiment de diversos components i materials vinculats al sector de la nàutica d'esbarjo.

A la seva Botiga Nàutica trobarà un gran estoc en accessoris i materials destinats al món d'esbarjo i navegació. Així com un gran assortiment d'articles i componetes nàutics per a la seva embarcació, ferramentes, estris, material de navegació, de seguretat, de salvament, d'esbarjo i diversió.

Servei Oficial de les marques:






© 2014 NÀUTICA MATÓ (Comercial Auto Nàutica S.A.) - Carrer Begur, núm. 45-47 · 17200 PALAFRUGELL (GIRONA) · Tel. 972 30 07 16 · info@nauticamato.com · Avís legal